Amazon

duminică, 22 martie 2020

Val nou de vindecati la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara. Alti 11 oameni au scapat de coronavirus


21 martie, 2020 - 10:13 PM
Autor: Daniel Balteanu  

TIMISOARA. Vesti bune pe banda rulanta de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, locul in care coronavirusul se vindeca.
CITESTE SI: Noi restrictii si recomandari de circulatie. Se inchid mall-urile. Masurile anuntate de ministrul de Interne, Marcel Vela 
Folosind schema de tratament a doctorului Virgil Musta, medicii au declarat vindecati alti 11 oameni, dupa ce ultimele teste le-au iesit negative.
Astfel, s-a ajuns la 47 de oameni vindecati la Timisoara. Anuntul a fost facut de primarul Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook. Edilul si a tinut sa precizeze ca acesta va fi ultimul anunt de acest gen pe care il face, avand in vedere hotararea conform careia aceste date urmeaza sa fie facute publice doar de la nivel national, de catre Grupul de Comunicare Strategica.
Cei 11 oameni vindecati vor pleca spre casa, insa conform procedurilor ei vor trebui sa mai ramana izolati la domiciliu si in urmatoarele 14 zile.
CITESTE SI: ‘Avem o sansa, daca reusim sa izolam complet acesti oameni’. Un nou apel al medicului Virgil Musta, care vindeca infectati cu coronavirus la Timisoara 
In prezent, la Timisoara au fost vindecati 47 de oameni din cei 55 care erau confirmati ca infectati cu coronavirus.

 Articolul  integral îl puteţi citi  pe opiniaţimişoarei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu