Amazon

luni, 16 decembrie 2019

Apel umanitar

Olivia este nepoata prietenei mele, Aurica Malauca. Ea și familia duc o luptă continuă, de ani de zile, pentru fetița lor, pentru clipe de normalitate. Un singur gest poate ajuta:
"Nu puteți dona pe Facebook?
Nu puteți merge la banca sau nu puteți face un transfer?
Avem solutia: trimite- sprijin 1543 si numele tau la Vodafone 7410 sau la Orange 7560 si sustine terapiile nepoticai mele- MULTUMIM -DOAR 15. ZILE PENTRU ACEASTA CAMPANIE- DISTRIBUITI SI FITI. ALATURI DE NEPOTICA MEA- Fii Tu Mos Craciun pentru OLIVIA! E prima mea nepotica cu aripi frante, acum vin si eu cu rugamintea sa o sprijiniti in lupta ei si a parintilor pentru o copilarie aproape de normalitate. Ofera-i terapie!
TRIMITE SMS 10 EURO
Trimite 'sprijina 1543 numele tau' la
Orange: 7560 Vodafone: 7410
Fii Mos Craciun! OLIVIA vrea sa se joace impreuna cu surioara ei.Doar terapiile o pot ajuta! - VA ROG DONATI PRIN SMS SAU IN CONT OFERITI O COPILARIE UN PIC MAI BUNA SI PUTINA SANATATE - IMPREUNA PENTRU OLIVIA
Olivia e o minune de copil,un munte de bucurie si perseverenta,o muncitoare si o iubitoare de tot ce e frumos.Din pacate afectiunile de care sufera,paralizie cerebrala,tetrapareza spastica si epilepsie,nu o lasa sa se bucure de copilarie alaturi de surioara ei mai mica.
La cei 5 ani si jumatate ai ei a muncit mii de ore de terapie,cu lacrimi si dureri,toate acestea pentru a reusi sa aiba parte de copilarie.Din cauza complicatiilor,luxatie de sold si convulsii rezistente la tratament,recuperarea ei merge foarte incet,trebuind sa o luam de la 0 de multe ori.
Momentan ne axam pe terapii care sunt vitale:Feldenkreis,Masgutova,Osteoptie,ABR,ABM si multe altele
In acest moment avem nevoie destul de urgent de carucior si scaun de pozitionare adaptate nevoilor ei pentru a evita sau amana cat mai mult luxatia de sold,scaun auto adaptat,orteze pentru maini si toate consumabilele,tratamentele si suplimetele lunare.
Toate acestea depasesc cu mult veniturile si posibilitatile noastre
Terapiile Oliviei se ridica la aproximativ4000 de lei lunar ,dispozitivele aproximativ 15000 lei si restul produselor necesare 3000 de lei.Cheltuielile se modifica de la o luna la alta in functie de starea ei si de problemele care mai apar.
O parte din suma am reusit sa o strangem ,restul speram sa reusim sa o strangem cu ajutorul celor care cred in sansa ei!
Unindu-ne fortele vom reusi!
Va multumim celor care ne sunteti alaturi in aceasta lupta, sau puteti dona si in cont
Conturile deschise sunt la Banca Transilvania:
DEHELEAN MAGDALENA
in Lei : RO12BTRL03601201U23981xx
in Euro: RO84BTRL03604201U23981xx.
.Swift:BTRLRO22"

Sursa : Adela Onete

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu