Amazon

duminică, 15 decembrie 2019

VIATA PENTRU ALINA

Din cauza complicatiilor date de borrelioza cronica, Alina ajunsese la o dereglare severa a sistemului imunitar numita "Sindrom de activare mastocitara" ce presupune socuri anafilactice repetate la orice stimul: apa cu clor de la robinet, alimente, medicamente, temperatura prea scazut, prea ridicata, etc.

Multumita oamenilor cu suflet mare, prietena mea a ajuns in Germania, la o clinica de imunologie, stabilizandu-si sistemul imunitar,asa ca, de atunci, desi mai are reactii la diversi stimuli, nu a mai facut socuri anafilactice.

ACUM ALINA ESTE ASTEPTATA DIN NOU IN GERMANIA pentru continuarea tratamentului, de data aceasta la Borrelioseklinik, pentru tratarea bolii de baza (borrelioza, Lyme) , medicii spunand ca sistemul ei imunitar e pregatit sa suporte tratamentul medicamentos puternic si terapiile administrate in aceasta maladie.

‼️ Va aduc aminte ca in Romania, bolnavii de Lyme cronic, nu primesc niciun sprijin de la Casa de Sanatate (medicamente compensate, asigurare medicala, etc), boala fiind inca prea putin cunoscuta la noi in tara, astfel ca, singura speranta fiindu-ne in afara; familia traieste dintr-un singur venit , fiind nevoita sa achite chiria, datoriile, mancare, tot ce trebuie pentru copil, etc, deci este imposibil sa reuseasca sa continue tratamentul. ‼️

Banii stransi la sfarsitul campaniei se vor folosi cu urmatorul scop :
-vizitele la clinica din Germania + cheltuielile pentru drum ( benzina, asigurare amedicala)
-cazare
-medicamentele necesare

Donatiile se fac in contul de UK, de la HSBC Bank pe numele:
Ramona-Maricica Bogos

IBAN: GB21HBUK40271575155568
SWIFT/BIC: HBUKGB4105B

Donatiile se pot face si direct, in conturile deschise special pentru Alina la BRD (lei sau euro) pe numele sotului:

Popa Tudor-Dumitru
IBAN: RO67BRDE240SV66840352400 (cont in lei)
IBAN: RO04BRDE240SV23224592400 (cont in euro)
SWIFT: BRDEROBU

Povestea Alinei a inceput in urma cu 13 ani, cand dupa o muscaturi de capusa, viata tinerei s-a schimbat. Au aparut tot felul de simptome : tahicardie, hiper/hipotensiune, oboseala extrema, dureri crunte in integul corp, etc. , timp in care viata Alinei a stat in loc, ea petrecandu-si mai tot timpul in pat; au urmat zeci de controale medicale, insa niciun doctor nu reusise sa puna toate cap la cap, sa-si dea seama cauza principala, pana cand, in 2014 a paralizat de membrul drept: atunci medicii au suspectat pentru prima data maladia Lyme.
Anul trecut, dupa ce a nascut, si dupa ce a superit un soc emotional pierzand casa in care locuiau , boala s-a agravat, ajungand la pat non-stop, fiind ingrijita de sot. In urma unor controale mai amanuntite, analizele pt borrelioza i-au iesit pozitive, primind astfel diagnosticul ce va fi ulterior confirmat in Germania: borrelioza.

Va multumim tuturor din suflet pentru ajutorul si sprijinul oferit acestei tinere care are atat de mare nevoie de ajutor. Dumnezeu sa va ocroteasca pe fiecare!

3 comentarii:

  1. M-am luptat si inca ma lupt cu cateva simptome de borelioza. 2 ani de antibiotic m-au facut sa fiu ca un zombie,dar o pot ajuta cu sfaturi cu ce imi revin de la o vreme:
    -primul tratament care a mers au fost baile fff fierbinti, enzime digestive si antibiotic doxicilina, a dat umflatura la picior inapoi in 3 zile si cateva simptome
    -dupa 2 ani cu antibiotice, am renuntat la pastile si am ridicat imunitatea prin: proteina sportiva cu aminoacizi, ulei de masline, amla pudra are ffff multa vitamina C , cea mai tare chestie pana acum, suc de mere cu catina-cora sau kaufland, paine de casa fara drojdie (drojdia inmulteste bacteriile din cate am auzit), miere si polen cu uleiuri esentiale-oregano, sovarf (sunt fff tari sa puna diluate cu ulei de masline), si cel mai important-rugaciunile pers fff credincioase in doua locatii diferite am vazut imediat revenire la rugaciune

    RăspundețiȘtergere